Termeni si Conditii

Conditii de utilizare a site-ului web Autocarulmeu.ro Cititi cu atentie acesti Termeni de utilizare care se aplica utilizarii de catre dvs. a site-ului Autocarulmeu.ro

1. Domeniu de aplicare / Servicii oferite de Rombus Transport / Protejarea datelor

1.1. Acest site este oferit gratuit de catre Rombus Transport SRL („autocarulmeu.ro”) in beneficiul afiliatilor sai.

1.2. Serviciile oferite de acest site sunt, printre altele: a) Furnizarea optiunilor de utilizare a site-ului conform acestor Termeni de utilizare; b) Furnizarea de informatii despre vehiculele disponibile si ofertele speciale actuale pentru inchirierea de masini; c) Permite clientilor sa completeze cererile de rezervare pentru inchirierea de vehicule;

1.3. Rombus Transport SRL intentioneaza sa mentina permanent site-ul web. Cu toate acestea, utilizatorii nu pot deduce din aceasta dreptul la utilizarea in viitor a site-ului. In cazul in care Rombus Transport SRL intentioneaza sa inchida site-ul Web, Rombus Transport SRL va informa utilizatorul in avans prin afisarea informatiilor relevante pe site.

1.4. Rombus Transport SRL isi rezerva dreptul de a modifica, extinde sau reduce continutul, structura si designul site-ului web.

1.5. Rombus Transport SRL nu garanteaza in niciun fel disponibilitatea site-ului, nici temporar, nici geografic. Rombus Transport SRL poate reduce temporar gradul de utilizare a site-ului, functiile individuale si disponibilitatea informatiilor daca exista suficiente motive juridice sau tehnice pentru aceasta masura. Printre motivele tehnice se numara, printre altele, lucrarile de intretinere, actualizarile software-ului de baza si mentinerea securitatii sau a integritatii site-ului web.

1.6. Colectarea si utilizarea datelor personale impreuna cu utilizarea site-ului web sunt descrise in Politica de confidentialitate (http://autocarulmeu.ro/politica-confidentialitate/) care este disponibila pe site-ul web.

2. Cereri de rezervare

2.1. Acest site web este pur si simplu un serviciu de informare si rezervare. Nu ofera posibilitatea de a incheia contracte de inchiriere. Contractele de inchiriere sunt incheiate exclusiv la punctele de lucru ale Rombus Transport SRL. Adresele si datele de contact ale punctelor de lucru sunt disponibile pe acest site. 2.2. Site-ul web poate oferi utilizatorului doua optiuni de rezervare:

1) in cazul in care este disponibila, rezervare preplatita: o rezervare obligatorie supusa Termenilor si conditiilor de plata; sau

2) solicitari de rezervare fara caracter obligatoriu. Cu exceptia cazului unei rezervari preplatite, oricare dintre parti poate anula orice solicitare de rezervare, indiferent daca cererea de rezervare a fost confirmata sau nu, din orice motiv sau fara motiv, la propria discretie si fara raspundere fata de cealalta parte.

3. Cont utilizator

3.1. Utilizatorul nu trebuie sa se inregistreze pentru a utiliza site-ul web, informatiile disponibile si solicitarile de rezervare sau rezervarile preplatite.

4. Obligatiile utilizatorului si consecintele incalcarii termenilor de utilizare

4.1. Site-ul Web si baza de date pot fi utilizate numai in modul prevazut de Rombus Transport SRL. In special, informatiile pot fi vizualizate numai pe site-urile web ale Rombus Transport folosind un browser de Internet.

4.2. Nu este permisa: a) trimite sau face accesibila orice virus sau alt software rau intentionat; b) sa ia masuri care ar putea avea un impact negativ sau pot dauna procesului sau functionalitatii site-urilor Web ale Rombus Transport sau sistemelor informatice ale altor utilizatori; c) sa eludeze sau sa faca ineficiente orice functii (de exemplu, formularele de cautare) ale site-ului sau interfereaza in orice alt mod cu site-ul Autocarulmeu.ro; d) sa ia masuri care ar putea duce la supraincarcarea infrastructurii site-urilor web ale Rombus Transpor SRL; e) sa blocheze, suprascrie sau modifica continutul generat de Rombus Transport SRL; f) sa utilizeze functii automate (de exemplu algoritmi, masini) pentru a cauta vehicule sau pentru a obtine cotatii de inchiriere a vehiculelor; g) sa adune sau sa achizitioneze prin orice alte mijloace si sa stocheze informatii despre alti utilizatori fara consimtamantul lor, in special adresele de e-mail; si h) sa obtina acces neautorizat la retele.

4.3. Daca exista o suspiciune rezonabila de incalcare a Termenilor de utilizare, impotriva legii sau impotriva drepturilor unor terte parti, Rombus Transpor SRL isi rezerva:
• sa emita un avertisment formal catre utilizator;
• sa limiteze temporar sau sa blocheze accesul utilizatorului la site;
• sa blocheze definitiv si sterge accesul utilizatorului.

5. Proprietatea intelectuala a Rombus Transport SRL

5.1. Continutul, structura si aspectul acestui site web, precum si codul de program sunt detinute de Rombus Transport SRL. Toate drepturile de proprietate intelectuala (de exemplu, marci comerciale si drepturi de autor, drepturi de baza de date) sunt detinute de Rombus Transport SRL.

5.2. Continutul individual al site-ului, in special ofertele de masini de inchiriat si cererile de rezervare, pot fi descarcate, tiparite sau copiate numai pentru uzul propriu necomercial al utilizatorului.

5.3. Orice utilizare dincolo de acestea, in special editare, copiere, difuzare sau alta publicare, nu este permisa fara consimtamantul scris prealabil al Rombus Transport SRL, obtinut de la marketing@eurolines-group.ro.

5.4. Daca credeti ca materialele afisate pe site-ul nostru incalca drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa contactati Rombus Transport SRL sau marketing@eurolines-group.ro. Va rugam sa includeti: (1) o semnatura electronica sau fizica a persoanei autorizate sa actioneze in numele proprietarului dreptului de autor sau a altui interes de proprietate; (2) o descriere a muncii protejate prin drepturi de autor sau a altui material protejat despre care ati afirmat ca a fost incalcat; (3) o descriere a locului in care materialul este situat pe site; (4) adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail; (5) declaratia dvs. de buna credinta ca utilizarea in litigiu nu este autorizata de catre autorul sau altul proprietar de interese, agentul sau legea; si (6) declaratia dvs., facuta sub sanctiunea pedepsei, ca informatiile din anuntul dvs. sunt exacte si ca sunteti proprietarul dreptului de autor sau altui interes sau sunteti autorizat sa actionati in numele proprietarului.

6. Limitarea raspunderii

6.1. Site-ul web ofera link-uri catre site-uri web ale companiilor afiliate cu Rombus Transport SRL si alte parti terte. Rombus Transport SRL nu isi asuma raspunderea pentru informatiile furnizate in temeiul acestor legaturi sau pentru natura, siguranta sau legalitatea serviciilor furnizate acolo.

6.2. Rombus Transport nu isi asuma raspunderea pentru niciun fel de reclame si informatii furnizate de partenerii Rombus Transport si de terti.

6.3. Rombus Transport este raspunzatoare pentru acte deliberate si grav neglijente.

6.4. Rombus Transport este raspunzatoare pentru acte simple de neglijenta numai in cazurile de vatamare a vietii, a membrelor sau a sanatatii sau in cazul incalcarii obligatiilor contractuale semnificative. In cazul incalcarii obligatiilor contractuale semnificative, raspunderea Rombus Transport se limiteaza la daunele anticipate tipice pentru astfel de contracte. O obligatie contractuala semnificativa este o obligatie a carei indeplinire este o conditie prealabila pentru atingerea scopului intentionat prin incheierea contractului si a carui indeplinire poate fi asteptata in mod regulat de catre utilizator.

6.5. Rombus Transport nu este responsabila in caz de forta majora, mai ales nu pentru intreruperile fara avarie in reteaua de cablu.

6.6. Rombus Transport este responsabila numai de pierderea datelor, in masura in care este prevazuta in sectiunile 6.3 si 6.4 de mai sus, daca pierderea datelor nu ar fi putut fi evitata prin masuri de securitate adecvate din partea utilizatorului.

6.7. Limitarile de raspundere de mai sus se aplica in mod corespunzator si pentru reprezentantii legali si agentii ale Rombus Transport.

7. Clauza de Anulabilitate / Renuntare

7.1. In cazul in care prevederile individuale ale acestor Termeni de utilizare sunt nevalabile sau devin invalide, acest lucru nu afecteaza valabilitatea celorlalte dispozitii. Esecul Rombus Transport de a aplica orice prevedere a acestor Termeni de utilizare nu constituie o renuntare la aceasta sau la orice alta prevedere.

8. Lege aplicabila

8.1. Daca accesati un site web cu un domeniu in tara dvs. de resedinta, legea tarii dvs. de domiciliu reglementeaza acesti Termeni de utilizare. In caz contrar, legile Angliei si Tarii Galilor guverneaza acesti Termeni de utilizare. Conventia ONU privind vanzarea internationala a marfurilor este exclusa.

8.2. Daca aveti intrebari referitoare la acesti Termeni de utilizare, va rugam sa ne contactati la marketing@eurolines-group.ro. 8.3. Platforma Comisiei Europene de solutionare a litigiilor online poate fi accesata aici: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Rombus Transport SRL nu participa la procedura alternativa de solutionare a litigiilor.